Malang Sungguh ……

17 03 2009

Datuk Seri Mohd Ali Rustam

Datuk Seri Mohd Ali Rustam dalam muka depan Utusan Malaysia hari ini tersiar berita gempar berkemungkinan besar beliau dikenkan tindakan oleh Jawatankuasa Lembaga Disiplin Umno. Pengerusi Lembaga Disiplin Umno, Tan Sri Tengku Ahmad Rithauddeen Tengku Ismail akan mengadakan sidang akhbar khas petang ini selepas mempengerusikan mesyuarat tersebut.

3 calon Timbalan Presiden ialah Datuk Seri Mohd.Ali Rustam, Tan Sri Muhyiddin Yasin dan Ketua Penerangan Umno, Tan Sri Muhammad Muhd Taib.Dalam sidang akhbar tersebut, beliau dijangka mengumumkan hasil siasatannya yang melibatkan pemimpin-pemimpin terbabit.

Pegawai calon-calon timbalan presiden yang dihubungi hari ini berkata mereka tidak tahu menahu mengenai khabar angin tersebut.

“Kami meneruskan kempen seperti biasa,” kata pegawai seorang calon timbalan presiden yang dihubungi hari ini. Menurutnya, dalam masa 10 hari terakhir ini, pihaknya akan meningkatkan kempen di Johor, Negeri Sembilan, Perak dan Selangor.”Malam ini, majlis memperkenal calon-calon di sebuah hotel di Shah Alam,” katanya.
Reaksi Mohd Ali dan Muhd Taib

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: