Khir Toyo yang putih bersih..

17 03 2009

Datuk Seri Dr. Khir Toyo telah diumumkan tidak bersalah oleh lembaga disiplin UMNO Malaysia pada petang ini. Saya ucap tahniah dan sangat merasa terharu yang tidak terhingga kepada Khir Yoyo kerana selama ini saya tak tahu bahawa Khir toyo ini putih bersih sebersih embun, putih bagikan kain putih, tidak ada walau satu titik hitam pun..

kepada blogger-blogger janganlah lepas ini tuduh lagi Khir Toyo , dia manusia yang paling jujur dan paling baik dan tidak pernah melanggar etika parti, jangan tuduh dia kerana dia memang tak pernah bagi duit barang satu sen pun kepada sesiapa saja yang menjadi perwakilan. Berdosa kalau kita tuduh dia, Lembaga disiplin pun dah sahkan dia tidak bersalah..so tidak bersalah..

Pengerusi Lembaga Disiplin UMNO, Tengku Ahmad Rithauddeen juga menyatakan masalah ini hanyalah masalah etika saja bukannya masalah jenyah..so kepada MB Selangor TS Khalid Ibrahim saya nasihatkan, agar tak payahlah mebongkar apa saja perbuatan yang kononnya Khir Toyo buat salah semasa jadi Menteri Besar, sebab dia dah terbukti, tidak pernah rasuah, bersih, dan orang paling jujur di alam maya ini..

Seperti kata dalam blognya Wak Paiman Wahjidi , macam mana Lembaga Disiplin nak mendapati beliau salah , yang bagi duit bukan Khir Toyo dan bukan orang Khir Toyo, yang bagi tuh hanya toyol toyol yang mengagih rezeki hasil ……. nak hukum sapa , kata kawan-kawan Wak Paiman ? takkan nak hukum toyol.”

Hebat betul….khir toyo..

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: