Menonton Bola Sepak

6 01 2009
penyokong setia rupanya..

detik-detik sebelum gol dijaringkan..

Suasana riuh rendah..

keputusan 3-0
Bukan main lagi seronok…

” Penyokong setia – hoben jang hoben..”
Entah mengapa malam ni, saya sekeluarga tergerak hati untuk pergi meluangkan masa untuk menonton Perlawanan Bola Sepak Liga Super, di Stadium Tuanku Abd.Rahman, Paroi- di antara Pasukan Negeri Sembilan melawan Pasukan Negeri Kedah. Keputusannya Negeri Sembilan menewaskan Kedah dengan 3-0. Petang tadi, selepas minum petang.., ” ayah..mlam ni jom tengok bola..!” kata anakku… Lantas aku dengan selamba kata..”ok”.. Bila dah janji, kena la tunaikan lak..walaupun sebenarnya saya sibuk malam ni.. Merasai pengalaman menonton bola sepak di stadium begitu menyeronokan..


Actions

Information

13 responses

7 01 2009
MiS DeEbA

sape menang sir??? n9 ke??? hehehe..

7 01 2009
DrSam

seronok dapat outing bersama keluarga. dapat mengeratkan lagi tali kekeluargaan.

7 01 2009
Miss Izah Mohamed

kaki bola rupenye..
tahniah2.. n.9 menang! hehhe

7 01 2009
sir NIK

salam…:) NS menang 3-0 Mis DeEbA.

7 01 2009
sir NIK

betul tu DrSam..saya keluar saja nak rasai suasana di stadium.selalunya tgok di tv saja..

7 01 2009
sir NIK

salam.. Miss Izah Mohamed.. tak selalu ..kadang2 tu nak rasa jugak seronoknya suasana di stadium..Tkasih melawat cerana blog..

7 01 2009
::SRISUFI::

salam sir nik…

harap bahagia selalu…

rindu kat keluarga menatap potret ceria keluarga sir…

sri pun penah g stadium s.alam tu nengok selangor vs terengganu…selangor vs kedah…

7 01 2009
Miss Izah Mohamed

tu laa pasal..
best gak dpt tgk live dpn mata..
live kt tv xbape syok.. hehe

7 01 2009
sir NIK

salam..betul-betul..Mis Izah..lagipun ptg tu dah janji dengan anak nak pergi tgok bola..tak tunaikan ..dah janji..:)

p/s apa2pun tq. kerana melawat dan selalu memberi sedikit komen dlm blog saya..

7 01 2009
sir NIK

salam srisufi..tq kerana sudi menjenguk blog saya..ya. memang best tgok live kat stadium..:)

7 01 2009
::SRISUFI::

sri link blog sir nik ya,….
jom tuka2 link….

7 01 2009
sir NIK

salam sri..saya dah lama link dengan blog awak…:)

7 01 2009
sir NIK

terima kasih sri…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: