SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN PERKAHWINAN KITA KE 13 PADA ( 28HB DISEMBER 2008)

27 12 2008

Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan kita ke 13

Tanggal hari yang bahagia esok 28hb.Disember 2008, merupakan Hari Ulangtahun Perkahwinan kita yang ke 13 . Semoga perkahwinan kita kekal abadi hingga ke syurga..Insyallah.! Betapa cepatnya masa bergulir meninggalkan kita dengan pelbagai dugaan dan rintangan, namun kita tempuhi dengan kesabaran.. Buat isteriku tersayang..
Isteriku..
kata pujangga..
perempuan bagaikan angin..
lembutnya melenakan..
ributnya menggusarkan..
adakalanya seperti IBU.
menyaji kasih..menyulam sayang..
adakalanya seperti ANAK..
ingin dibelai..minta dimanja..
adakalanya seperti NENEK..
berleter seadanya..merungut semahunya..
namun..
teman kembara dalam kehidupan yang sementara ini..
pahit..manis diharungi bersama..
bersamalah kita tempuhi pancararoba yang mendatang..
bersatulah kita tempuhi nikmat yang bertandang..
denai perkahwinan pasti dihujani air mata..itu pasti..
sabarlah..
biar kita rasa: Rupanya kebahagiaan rumahtangga sangat tinggi Maharnya..
isteriku sayang..
selamat menyambut ulang tahun perkahwinan kita ke 13..

Actions

Information

59 responses

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
Asiahaha's

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia bersama isteri tercinta & anak yg tersayang.πŸ™‚

27 12 2008
sir NIK

Terima kasih asiahaha..

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
Asiahaha's

sama2 sir.

27 12 2008
@LiYaNNuaR

happy anniversay yek… anniversary sya pun bulan ini… tp tengah bulan… huhuhu… salam kenal… terima kasih sudi jenguk blog sya…

off record…

bkenaan dgn nak buat page tu… tang mana yang tak jadi tu yek… adakah tutorial sya itu mengelirukan?? harap dpt beri maklumbalas untuk mbantu sya perbaikinya dari masa ke sama…

terima kasih…

salam tahun baru 1430H/2009M… moga ceria selalu…

27 12 2008
sir NIK

sama-sama..penerangan jelas..dah buat dah tapi tak dapat..( walaupun save seperti yg dinyatakan..mcm tak save..tak dapat..never mind..cikgu yg ajar dah betul..tapi mungkin ada saya silap di mana2.

28 12 2008
erisya nor

sir nik,

Tahniah di atas ulang tahun perkahwinan ke 13…

28 12 2008
sir NIK

terima kasih erisya..

28 12 2008
lilisindrawati.blogger.com

Selamat ulang tahun Pernikahan, Sir…
Semoga Allah swt merahmati Anda sekeluarga.
Semoga Anda sekeluarga selalu sehat dan banyak rezeki, dan anak Anda menjadi anak sholeh…

28 12 2008
sir NIK

terima kasih BU Lilis..

29 12 2008
izah

Happy Anniversary… moga Perjalanan kehidupan dialam perkahwinan kalian dipermudahkan dan berhagia hingga ke akhir hayat,sungguh pun alam perkahwinan itu penuh onak dan durinya, Namun ianya paling banyak pengalaman yang mengajar dan mendewasakan kita…

Selamat tahun baru hijrah juga, Moga tahun baru ini kita sama-sama diberi kesempatan untuk terus berusaha menjadi lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya…Ameen.

29 12 2008
sir NIK

terima kasih izah atas ucapan dan doa anda..

30 12 2008
Miss Norhamizah Mohamed

selamat ulangtahun perkahwinan sir..
hope bahagia n happy slalu bersama isteri tercinta & anak tersayang..

n slmat mnyambut maal hijrah n happy new year 2009..

ape azam baru sir?? hehe

30 12 2008
sir NIK

terima kasih norhamizah atas ucapan ulangtahun tu..

azam tahun baru: ingin terus berjaya dalm semua lapangan yg diceburi..

31 12 2008
eida~fatiha

selamat ulangtahun perkahwinan sir..
sori yea eida lmbt wish..
semoga berkekalan spai ke akhir hayat..

31 12 2008
sir NIK

terima kasih eidafatiha..terima kasih..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: