Malam ni entah nape pc jadi lembab pulak..

19 12 2008
boring betul mlm tadi pc jadi lembab semacam saja.. entah kenapa..nak tunggu terbitkan catatan pun kena tunggu lama..boring betul.. petang tadi, ada banyak perkara yang nak dicatatkan dalam cerana blog, tapi dah hilang dah gara-gara pc yang seolah-olah lembab..eee geram betoi…catatan ni pun tak tahu boleh dipaprkan ke atau tak ni..

Actions

Information

7 responses

20 12 2008
lilisindrawati.blogger.com

Sabar, memang PC tidak boleh lama off agar tidak lembab.
Selamat beraktivitas.
Salam persahabatan dari Indonesia…

20 12 2008
eida~fatiha

sabar yea sir..
mgkin tenet penat kot..
yelah masing2 sume on9 jew..
tu yg dia slow jew..
heheheh

20 12 2008
sir NIK

terima kasih Lilisindrawati kerana respons..alhamdulillah,skrg dah kembali normal..

20 12 2008
sir NIK

terima kasih eida-fatiha yang sudi menjengah ke cerana blog..10q..

20 12 2008
BigMouth

mmg, geram kan, kalau pc lembab…hikhik.. it happen to me to… sabar jer lah….

20 12 2008
sir NIK

ya..tapi skrg alhamdulillah..dah ok..

23 12 2008
cik boneca chanteq

biaselah tuh bro. slalu jd mcm ne. hee. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: