Lukisan hati abadi..

15 12 2008

lukisan hati abadi..

di dinding hatiku terpatri..
semua goresan kenangan..
yang kita ukir sendiri dengan hati dan tangan..
kusumpahi di tengah-tengah keheningan..
kenangan itu tidak akan pernah mati..
hingga ke hujung nyawa
Lukisan hati abadi..
ku renung hari-hari..
datang dan pergi..
berwajah ku saksi..
semalam sejuk..
kelmarin panas..
kini hujan..
Lukisan hati abadi..
kini wajah mu adalah potert sepi…

Actions

Information

25 responses

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
Asiahaha's

Sir, kalau nak buat backup tu kene register WordPress dulu. Lepas tu, dah register, pergi kat tool and import enrty2 yg dekat blog ni pergi kat wordpress. kalau nak tahu lebih lanjut pergi dekat sini http://viruspadu.blogspot.com/ dia ade ajar cam mana nak buat. Sorry, saya tak reti sangat nak mengajar. huhu.

16 12 2008
sir NIK

terima kasih asiahaha’s…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: