Esok aku last paper ..lega..

14 12 2008
15/12/2008 aku last paper untuk subjek Kesihatan. Semalam terima sms daripada rakan-rakan minta soalan spot, mana ada soalan spot Pian oii..baca buku saja..tak keluar apa yang dibaca..kita keluar..tu yang aku jawab kat rakan baik aku tu.. Paper ini agak susah ( pada orang yang maleh baca buku..) yang rajin baca buku rasa rasa, tak de lah yang susah mana pun..Hari ni aku ada lagi 3 bab yang belum dibaca..sempat lagi aku rasa, exam petang esok..pagi ada masa lagi nak baca buku..(jangan ikut perangai mcm den ni..).Pejam celik-pejam celik rasanya tahun depan abis lah aku belajar..insyallah kalau diizinkan Allah swt dan panjang umur dapatlah merasa DG41, semua orang dah merasa kat sekolah aku tu..cepatnya masa berlalu rasa mcm sekejap saja.. Esok juga daftar untuk semester Januari 2009, lepas tumpu kepada tesis aku pulak..(masih dok tunggu surat daripada eprd nihh..!) surat untuk buat tesis bulum tiba lagi, tapi kenala jalan jugak..nak tunggu surat entah bila la..Pian, aku rasa hanya kita saja satu kelas Major Sains yang belum terima surat..kalau masih belum terima..apakata kita pergi sendiri di EPRD Kementerian Pejalajaran untuk dapatkan surat tu..boleh terima ke cadangan aku nih..?( esok lepas exam kita bincang ok..). Terima kasih kepada pensyarah En.Ong Cheee Kong kerana bagi assignment kat aku A, amali yang ari tu pun A, dan Lms pun A..Kepada kawan-kwan ( saudara Pian, Kak Nah, Lily, Ogy, Pen pals, Azali, Ina, – tahniah juga kerana semua group kita semua cemerlang semua dapat A..)

Actions

Information

49 responses

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
Asiahaha's

Salam Sir Nik, good luck!🙂

14 12 2008
sir NIK

terima kasih asiahaha’s.. !

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

15 12 2008
Asiahaha's

hehehe. mcm biase jer, tak cantik mana pon. cuma kene rajin bace html dan ubah code² dia jer. nak tolong buat kan? boleh sajo. hikss🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: