Tension nya malam ni..

1 12 2008
Bila melalui minggu peperiksaan maka bermulalah tension di kepala..exam Pendidikan Moral pada 4hb Disember ni, buku baru baca Topik 1 dah pening dengan pelbagai teori yang susah nak ingat..so layan blog lah kejap..nak releks. Satu paper dah lepas, subjek Science ari tu..kira soalan tak de lah susah sangat..boleh la jawab..betul salah belum tahu lagi yang penting seperti kata kawan-kawan seperti bob, tak tinggal kosong tak ada jawapan tak boleh la..jawab semua jawab.. Lepas paper Moral ni, ada lagi satu paper Pendidikan Kesihatan ( 15hb Disember 08), lepas tarikh tu kira merdeka la hamba.. Bila dikenang-kenang tentang belajar ni, aku tak sedar betapa cepatnya masa berlari, berguilir pergi..tahun depan insyallah jika panjang umur, murah rezeki aku dan kawan-kawan habis lah belajar.. dan seperti kata kawan aku Saudara Pian, dia nak minta aku sambung belajar lagi ambil master, aku kata padanya belum sampai masanya lagi..bila sampai masa sama-sama kita buat keputusan.. Kepada kawan-kawan sekelas aku, Pian, Zali, Lily, Kak nah, Pen pals, terima kasih banyak-banyak kerana bantu aku masa amali ari tu. Dan tahniah kepada Pian kerana kumpulan kita dapat A dalam amali. ( Sila tengok Lms)

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: